Compte enrere per a la celebració del XVIII Saló de la Immersió 2017

A tres dies per a la inauguració de la fira els més de 145 expositors ultimen els seus preparatius per poder presentar les seves novetats

A tres dies de la celebració del Mediterranean Diving 2017 els més de 145 expositors ultimen els seus preparatius per poder presentar en la fira les seves novetats: materials d'última generació, neoprens amb les millors prestacions, les sortides de busseig més aventureres o irresistibles ofertes amb les destinacions més buscades. Fira de Cornellà es convertirà del 24 al 26 de febrer en el major aparador de tot allò que té a veure amb el món de les activitats subaquàtiques.

Novetats

Mares que ens porta l'innovador regulador Mares Loop, XR, el seu rebreather rEvo, la nova línia de vestits neoprè Flexa i Pionner, les noves armilles Dragon, Kaila, Pure i Bolt, el nou ordinador de busseig QUAD i el focus EOS 20Rz, a més d'altres materials. D'altra banda, la certificadora pertanyent al grup Head-Mares, SSI Scuba Schools International, presenta per primera vegada a Espanya el seu programa formatiu CCR pertanyent a la línia de formació “Extended Range” dirigida a bussejadors avançats que volen avançar en el busseig tècnic i també 5 programes Marine Ecology.

De França procedeix Wreckdiver, distribuïdor oficial de les millors marques de material para busseig tècnic. D'Alemanya ens ve Aqua Med, una marca de la Medical Helphine Worldwide (MHW), una institució medicinal d'emergència que presenta en la fira un paquet d'assegurances

dissenyades per a la pràctica d'immersions. Teseo està present per primera vegada en el Saló de la Immersió procedent d'Itàlia i ens presenten la seva scooter submarí amb grans avantatges. També ha anunciat la seva presència Alkin Compressors, la branca italiana de l'empresa capdavantera en la fabricació de compressors per a totes les necessitats i per a totes les aplicacions.

Un any més participa en la fira Dan, una fundació internacional sense ànim de lucre, la missió del qual és ajudar als bussejadors que ho necessiten i que investiga científicament la seguretat en el busseig. Per la seva banda, De Profundis presenta en el seu estand totes les seves novetats quant a busseig tècnic de Dive Rite, els nous vestits secs, roba tècnica i vestits humits de Bares.

També el seu material en il·luminació NLS, ordinadors de busseig i tota la gamma de carcasses i flaixos SEA&SEA per a fotografia submarina, entre una infinitat d'accessoris més. Freatic presentarà una àmplia gamma de productes de les marques que comercialitza i distribueix a Espanya, com a equips d'ales i sidemount XDEEP, il·luminació de IWave Ocean, rodets i il·luminació de Light Monkey, Scooters SUEX, vestits secs i roba tèrmica, etc. Kanau també ens porta els seus equips de fotografia, vídeo i il·luminació més nous.

A més, Halcyon acaba de llançar un nou backplate en fibra de carboni ideal per viatjar pel seu reduït pes, Nautilus presenta el nou model de radiobalitza d'emergència, imprescindible per als bussejadors d'aigües obertes. Pandora presenta la nova multi eina que cap en un wetnotes sense ocupar més que una targeta de crèdit. OMS acaba de llançar una nova línia de globus i spool en color rosa especialment pensada per a dones. SUEX llança al mercat els nous scooters XJ, una eina imprescindible per a les exploracions. DUI incorpora nous dissenys al seu ja extensa línia de vestits secs mundialment reconeguda com el nº1 del mercat per les seves constants innovacions, com els punys intercanviables sense cèrcols. I Cressi, un altre gran del sector, presentarà la seva línia Atelier al complet: vestit sec Desert, armilles Commander i Carbon, vestit Confort i regulador Galaxy T10; a part d'interessants novetats en la Línia Apnea: vestits Free, noves aletes Gara Carbon Cressi team i Gara Nery, màscara Nano Nery, i molts altres accessoris.

Escoles i centres de busseig

En l'oferta firal es pot trobar també un gran nombre de centres i escoles de busseig com Plàncton Diving situada a l'Ametlla de Mar igual que Ametlla Diving que se centra en la biodiversitat de flora i fauna marina d'aquesta zona del litoral català. El club Cantamar que ofereix bussejar escollint des de la tranquil·litat del Mar Cortez fins a la gran aventura en Revillagigedo, bussejar amb llops marins o amb els taurons blancs d'Illa Guadalupe. Un any més, Diving&Combat ofereix la seva especialitat de busseig sota el gel, Busseig Travel & Tour Services presenta la seva especialitat en el busseig a Filipines i, en la fira, aquest any es presenta Ceuta a través del centre de busseig Bombolles, un tresor sota el mar per descobrir.

Amb el mateix ímpetu comptem amb la presència de Tavolara Diving, que divulga en la fira els encants submarins d'aquesta illa italiana situada en la costa nord de Sardenya. Entre molts altres expositors, recordem també la presència de nou de Subexplor que organitza viatges de busseig a qualsevol destinació del món, Macana Maldives Diving Tour Operator que presenta creuers de busseig a Maldives.

Tampoc falten els expositors que promouen les mítiques destinacions internacionals com Mar Roig, els fons marins de Portugal o, molt més proper, bussejar en el Cap de Creus a través de la participació en la fira del Club Nàutic de la Selva. També està present per primera vegada el Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Costa Càlida, Regió de Múrcia. Un còctel d'allò més atractiu perquè aquest cap de setmana Fira de Cornellà es converteixi en el punt de trobada per excel·lència del món de les activitats subaquàtiques.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Procornellà

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix