El 15è Spannabis ja té definida la programació musical

Imprimeix

Olive Tree Dansi, Little Pepe i Ravid Goldschmidt encapçalen un ampli ventall d’actuacions durant la quinzena edició que se celebrarà a Cornellà de Llobregat el proper marc

Els dies 10, 11 i 12 de març tindrà lloc la XIV edició d’Spannabis a la Fira de Cornellà de Llobregat. Durant l’esdeveniment, la música estarà present amb la programació d'una sèrie d'actuacions de les principals formacions musicals referent a la cultura del cànem.

Zatu, Gros Màster, Little Pepe, Costa, Ravid Goldschmidt, Zebrass Music Band, Dreamtrip, Stonermanbujo, Zoro, Mapuxe Sound, Karlizz, Chalart58, Olive Tree Dansi, DJ Rambla, Luv Messenger i Bundem Squad seran els encarregats de posar la melodia i el ritme en els tres dies d'aquesta nova edició d’Spannabis. A més, en les World Cànnabis Conferences també tindrà cabuda la música amb l'espai de debat "Més enllà del reggae: cànnabis, música i contracultura".

maxresdefault

Divendres 10 de març Zebrass Music Band arrencarà la jornada amb el seu repertori que combina èxits pop actuals, temes funk clàssic i hits de reggae a força de trompetes, saxos, tubes i percussió. Dreamtrip incorporarà sons cibernètics espirituals i utilitzant grooves ambientals.

La música negra arribarà de la mà de la sessió de DJ Stonermanbrujo. A la tarda, actuarà Zoro, ambaixador del reggae d'arrels africanes; de la sessió de l'experimentat en reggae i ganja Mapuxe Sound i de Little Pepe, un dels artistes més respectats dins del reggae en espanyol.

Dissabte 11 de març hi ha previst el so del Hang de Ravid Goldschmidt; la sessió de Karlixx, un dels djs/productors més reconeguts dins de l'escena junglist espanyola; la unió del projecte musical de Dub Chalart58 acompanyat de Matah amb la secció de vents Classy Horns; i amb Olive Tree Dansi, trio que barreja estils llatí, jazz i afrobrasiler amb ritmes contemporanis de technoland.

11949557 469061526601798 4615155397909575984 n

La primera actuació de l'última jornada serà la de Luv Messenger i Bundem Squad que juntament amb una nova formació de ballarins representaran la cultura jamaicana i el ball dancehall. A la tarda hi ha previst el showcase "Positronics Vibes", el psicotònic directe de Zatu, SFDK, Gros Master i Little Pepe; el consagrat Costa que presentarà el seu proper àlbum i amb Dj Rambla, popular dj de l'escena catalana, que posarà punt final a la fira cannàbica amb una de les seves actives i animades sessions.

World Cànnabis Conferences

La música també estarà present en la quarta edició de les World Cànnabis Conferences amb la programació de l'espai Més enllà del reggae: cànnabis, música i contracultura. T'has preguntat alguna vegada per què el cànnabis es relaciona amb el reggae? A què es deu que les cultures juvenils tendeixin a alterar la consciència? Com encaixem la cultura del cànnabis amb la música i la contracultura?

La banda, en format trio, està formada per Roberto Moso, periodista i cantant de Zarama; Antoniu Llort, antropòleg i músic; i David Pere, psicòleg social. Les conferències tindran lloc a l’Auditori de Fira de Cornellà i els visitants d’Spannabis podran accedir lliurement des del recinte firal. Hi haurà servei de traducció simultània el dissabte i tindrà capacitat per 800 persones.

Redacció / Fotos: Arxiu