El 15è Spannabis ja té definida la programació musical

Olive Tree Dansi, Little Pepe i Ravid Goldschmidt encapçalen un ampli ventall d’actuacions durant la quinzena edició que se celebrarà a Cornellà de Llobregat el proper marc

Els dies 10, 11 i 12 de març tindrà lloc la XIV edició d’Spannabis a la Fira de Cornellà de Llobregat. Durant l’esdeveniment, la música estarà present amb la programació d'una sèrie d'actuacions de les principals formacions musicals referent a la cultura del cànem.

Zatu, Gros Màster, Little Pepe, Costa, Ravid Goldschmidt, Zebrass Music Band, Dreamtrip, Stonermanbujo, Zoro, Mapuxe Sound, Karlizz, Chalart58, Olive Tree Dansi, DJ Rambla, Luv Messenger i Bundem Squad seran els encarregats de posar la melodia i el ritme en els tres dies d'aquesta nova edició d’Spannabis. A més, en les World Cànnabis Conferences també tindrà cabuda la música amb l'espai de debat "Més enllà del reggae: cànnabis, música i contracultura".

maxresdefault

Divendres 10 de març Zebrass Music Band arrencarà la jornada amb el seu repertori que combina èxits pop actuals, temes funk clàssic i hits de reggae a força de trompetes, saxos, tubes i percussió. Dreamtrip incorporarà sons cibernètics espirituals i utilitzant grooves ambientals.

La música negra arribarà de la mà de la sessió de DJ Stonermanbrujo. A la tarda, actuarà Zoro, ambaixador del reggae d'arrels africanes; de la sessió de l'experimentat en reggae i ganja Mapuxe Sound i de Little Pepe, un dels artistes més respectats dins del reggae en espanyol.

Dissabte 11 de març hi ha previst el so del Hang de Ravid Goldschmidt; la sessió de Karlixx, un dels djs/productors més reconeguts dins de l'escena junglist espanyola; la unió del projecte musical de Dub Chalart58 acompanyat de Matah amb la secció de vents Classy Horns; i amb Olive Tree Dansi, trio que barreja estils llatí, jazz i afrobrasiler amb ritmes contemporanis de technoland.

11949557 469061526601798 4615155397909575984 n

La primera actuació de l'última jornada serà la de Luv Messenger i Bundem Squad que juntament amb una nova formació de ballarins representaran la cultura jamaicana i el ball dancehall. A la tarda hi ha previst el showcase "Positronics Vibes", el psicotònic directe de Zatu, SFDK, Gros Master i Little Pepe; el consagrat Costa que presentarà el seu proper àlbum i amb Dj Rambla, popular dj de l'escena catalana, que posarà punt final a la fira cannàbica amb una de les seves actives i animades sessions.

World Cànnabis Conferences

La música també estarà present en la quarta edició de les World Cànnabis Conferences amb la programació de l'espai Més enllà del reggae: cànnabis, música i contracultura. T'has preguntat alguna vegada per què el cànnabis es relaciona amb el reggae? A què es deu que les cultures juvenils tendeixin a alterar la consciència? Com encaixem la cultura del cànnabis amb la música i la contracultura?

La banda, en format trio, està formada per Roberto Moso, periodista i cantant de Zarama; Antoniu Llort, antropòleg i músic; i David Pere, psicòleg social. Les conferències tindran lloc a l’Auditori de Fira de Cornellà i els visitants d’Spannabis podran accedir lliurement des del recinte firal. Hi haurà servei de traducció simultània el dissabte i tindrà capacitat per 800 persones.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix