Rècord d’inscripcions al registre de participació ciutadana a Molins

Coincidint amb l’inici del procés per escollir el nou model de carretera el ritme és de 23 incorporacions diàries

Principio del formulario

Un total de 1.030 persones majors de 12 anys ja s’han inscrit al registre de participació ciutadana de Molins de Rei. Això els permetrà participar en alguns dels processos de democràcia directa que impulsa l’Ajuntament. Els darrers dies, i coincidint amb l’inici del procés per escollir el nou model de carretera, el registre està creixent a un ritme de 23 incorporacions diàries.

Cal destacar que més de 600 inscrits ja van donar-se d’alta durant el procés de pressupostos als barris de l’any 2016. A més, aquí cal afegir les 45 persones que també han deixat la seva butlleta d’inscripció a l’OAC o que l’han lliurada a qualsevol de les tres agents cíviques que expliquen el projecte als vilatans.

La regidora de Participació Ciutadana, Laura Soto, ha destacat que “aquestes dades demostren que la gent vol participar de les decisions importants de la vila, i això vol dir que estan compromeses amb la transformació de Molins de Rei”. Soto ha animat als que encara no s’han inscrit, a entrar a la pàgina web www.molinsderei.cat/participacio i afegir-se al nombrós grup de persones que podran influir en decisions estratègiques pel futur de la vila.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix