Nova col·laboració entre la Policia Local i els Mossos a Sant Boi

Imprimeix

Les trobades entre els dos cossos policials seran trimestrals i tindran lloc cada cop en un barri de la ciutat

La Policia de Barri de l'Ajuntament de Sant Boi i l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra celebraran reunions trimestrals de coordinació operativa als barris. Aquest nou canal de col·laboració permetrà aprofitar al màxim els respectius recursos per analitzar la realitat del territori i planificar i realitzar actuacions per millorar la convivència veïnal.

La primera sessió de coordinació entre agents intermedis i bàsics dels dos cossos va tenir lloc a principis al Casal de Camps Blancs. Les dues unitats de policia comunitària es reuniran cada cop en un barri diferent en sessions de treball orientades a compartir informació i aprofitar el contacte directe i l'experiència, els recursos i l'especialització diferencial de cada cos.

Deu anys de cooperació

La Policia Local manté una intensa coordinació operativa amb els Mossos d'Esquadra des de l'any 2007, quan aquest cos policial es va desplegar a la ciutat de Sant Boi. La Junta Local de Seguretat, que inclou representants del comandament tots els cossos policials que operen a la ciutat, es reuneix periòdicament per coordinar les línies mestres de la seguretat ciutadana al municipi. L'any 2009, Sant Boi va ser el primer municipi de Catalunya que va obrir la Junta Local de Seguretat a la participació de la ciutadania.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat