Moret rep els participants en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

Imprimeix

Dos centres escolars de Sant Boi de Llobregat han creat tres cooperatives amb finalitat social

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va lliurar els CIF a les tres cooperatives d'escolars que participen en la tercera edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona. Els centres escolars que participen en aquesta tercera edició són l'Escola Parellada i l'Escola Vicente Ferrer (que s'incorpora enguany).

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Parellada (2 línies) i de 6è de l'Escola Vicente Ferrer (1 línia) han estat rebuts a la sala de plens pels representants municipals. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït la seva participació en aquest projecte que contribueix a la creació de valors, el treball en equip i la utilitat social. "Els somnis són possibles i poden millorar la vida de la gent", ha declarat l'alcaldessa.

cultura emprenedora 1

El lliurament del CIF per part de l'Ajuntament és un acte simbòlic que marca l'inici de funcionament de la cooperativa; a partir d'aquest moment les dues cooperatives ja podran començar a fabricar els productes que hauran de posar a la venda el dia que s'organitzi el mercat. L'Escola Parellada ha presentat dues cooperatives: Els mags de l'Art i The Family. L'Escola Vicente Ferrer ha creat la cooperativa 1, 2, 3 Fet per mi. Totes les cooperatives escolars donaran part dels seus beneficis a diferents iniciatives de caire social.

Durant el curs 2014-15, Sant Boi es va incorporar al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, en un primer moment amb la participació de l'Escola Parellada, concretament les 2 classes de 5è, però amb un cert compromís de continuïtat i expansió del projecte a altres centres educatius en properes edicions. El curs 2016-2017, l'Escola Vicente Ferrer s'ha incorporat al projecte.

L'acte ha comptat també amb la presència del tinent d'alcaldia de Territori i Desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén, i la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat