Sant Boi acull la I Assemblea de Municipis Catalans Lliures de Tracta

Imprimeix

La trobada tindrà lloc demà dissabte a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i aplegarà representants dels municipis i diputacions de Catalunya

La Xarxa de Municipis Lliures de Tràfic de Dones i Nenes celebrarà demà dissabte 11 de febrer I Assemblea de Municipis Catalans Lliures de Tracta. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat partir de les 16 hores.

L'assemblea aplegarà representants dels municipis i diputacions de Catalunya que s'han adherit en l'últim any a aquesta xarxa que busca combatre el tràfic de dones i nenes per a l'explotació sexual. A Espanya unes 45.000 dones i nenes són víctimes de tràfic cada any. A Europa 500.000 i al món, més de 3 milions.

La presentació tindrà lloc avui al Centre Cívic Teresa Pàmies de Barcelona amb la presència, entre d'altres, de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret. S'hi donarà a conèixer la iniciativa que prepara la Xarxa per impulsar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra el tràfic a Catalunya.

Final del formulario

Redacció / Foto: RedLibre