L'ACA haurà de pagar 4,3 milions d'euros a l’Ajuntament de Castelldefels

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va estimar el recurs interposat pel consistori baixllobregatí en relació a les obres de la urbanització del barri de Montmar

El deute de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat amb l'Ajuntament de Castelldefels per les obres d'urbanització del barri de Montmar és de 4,3 milions d'euros. Aquest mes de gener passat es feia públic que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) estimava el recurs interposat pel consistori baixllobregatí contra les resolucions dictades els anys 2013 i 2012 pel director de l'Agència Catalana de l'Aigua i, en conseqüència, les anul·lava.

Així, la Justícia reconeix el dret de l'Ajuntament a percebre de l'Agència Catalana de l'Aigua les quantitats compromeses en el conveni signat el 2007 en relació a les obres de la urbanització de Montmar, i imposa el pagament de les costes a la part demandada.

Més deutes

Aquest import és una part del que l'Ajuntament quantifica que li deu la Generalitat. Segons el municipi, a més d'aquests 4,3 milions que ara reconeix el TSJC, el Govern català deu a Castelldefels una xifra global que arriba als 10 milions d'euros, per diferents inversions que no ha atès. En aquest sentit, ja el gener de l'any passat el Ple de l'Ajuntament de Castelldefels va aprovar reclamar aquests deutes a la Generalitat i demanar la retirada del contenciós administratiu. Això últim no va ser escoltat per l'ACA, i ara el TSJC ha fallat a favor del municipi. 

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix