Carlo Petrini porta al Prat la revolució Slow Food

El fundador i president d’aquest moviment internacional explicarà la seva visió de l'agricultura i la gastronomia en una conferència a l'Auditori Cèntric Espai Cultural

Sota el nom "Agricultura periurbana. L'oportunitat del Parc Agrari del Baix Llobregat", l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), l'Ajuntament del Prat i Slow Food Barcelona organitzen aquesta conferència a l’Auditori Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat demà divendres 10 de febrer (18 h).

Un acte que vol incidir en la importància d'una gastronomia Km 0 basada en aliments bons, nets i justos, i que influeix directament en l'economia local i la biodiversitat. La taula rodona comptarà Carlo Petrini, fundador i president del moviment internacional Slow Food, amb Xavier Oliva, pagès del Prat; el xef slow food, Sergi de Meià; Raimon Roda, director del Parc Agrari del Baix Llobregat; i Sergi Alegre, regidor de Promoció de la Ciutat, Mobilitat i Transport de l'Ajuntament del Prat.

foto1 petrini

Padrí del Març Gastronòmic 2017

D’altra banda, Carlo Petrini ha estat anomenat padrí de les VIII Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, dos productes cada vegada més identificats amb el territori del Baix Llobregat. Aquestes jornades són una aposta pel Pota Blava, la Carxofa Prat i els productes del Parc Agrari, i han esdevingut una gran oportunitat per a la restauració local.

Les Jornades Gastronòmiques van néixer al Prat, però tenen una vocació comarcal i per això s'hi han incorporat fins a sis ciutats del Baix Llobregat, a més de tres restauradors vinculats al moviment Slow Food de Barcelona. Cal afegir-hi la implicació de l'escola de cuina Hofmann Barcelona, amb la participació dels espais gastronòmics que tenen a la capital.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix