Noves mesures de seguretat per a la zona de la platja de Castelldefels

L’Ajuntament ordena a una discoteca que avanci dues hores el seu horari de tancament, s’incrementa la presència policial i es reforcen els serveis de neteja

L'Ajuntament de Castelldefels ha decidit reforçar les mesures per garantir la seguretat i convivència en la zona de la platja en relació a l'oci nocturn. Per aquesta raó, s'incrementa la presència policial, tant de Policia Local i Mossos d'Esquadra, els caps de setmana, i també es reforcen els serveis de neteja.

La decisió del govern municipal dóna resposta a les preocupacions veïnals en relació als incidents que succeeixen les nits, bàsicament del cap de setmana, i algunes actituds incíviques, com ara la pràctica del “botellón”, o els danys a efectuats vehicles i mobiliari urbà.

En aquesta mateixa línia, l'Ajuntament ha ordenat a una discoteca de la zona que avanci dues hores el seu horari de tancament, de les 6 a les 4 hores de la matinada, davant dels reiterats incidents que s'han produït en els últims mesos en aquesta franja horària, tant en l'interior com l'exterior de l'establiment. Des del passat mes d'agost s'han succeït diversos incidents que han motivat la presència de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra a la discoteca, com ara baralles i agressions. Aquests incidents van motivar l'obertura de diligències i expedients.

Aquesta situació continuada es va debatre en l'última reunió de la Junta de Seguretat Local, de la qual formen part tots els cossos de seguretat (Policia Local, Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i Guàrdia Civil) i les administracions implicades (Ajuntament, la Generalitat i la Subdelegació del govern central a Barcelona). En aquesta reunió es va resoldre la necessitat d'emprendre mesures destinades a garantir la convivència.

La decisió de l'Ajuntament d’acord amb l'informe dels serveis jurídics municipals es fonamenta en la Llei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives i de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques.

Final del formulario

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix