L’Ajuntament de Molins distingeix ACOSU amb la Medalla d’Honor

L’acte, QUE es va celebrar a la Federació Obrera, va reconèixer el treball de l’associació que vetlla per la integració de persones amb discapacitat intel·lectual

En un acte molt emotiu celebrat a la Federació Obrera de Molins de Rei, les màximes autoritats municipals van lliurar la màxima distinció, la Medalla d’Honor de la vila, als representants d’ACOSU, l’associació comarcal que vetlla per la integració de persones amb discapacitat intel·lectual des del 1967. Aquesta és la primera vegada que es lliura d’ençà de la recuperació de la democràcia.

L’acte va aplegar més de 150 persones vinculades d’una manera o altra la Fundació. Entre els parlaments van destacar els de les fundadores de l’Escola Alba, la llavor de la Fundació, Fina Prat i Anna Mª Margarit. També van intervenir la fins ara gerent d’ACOSU, Montse Gustems, que deixa el càrrec per jubilació, i la seva successora Analía Conti.

Per part de l’Ajuntament van parlar l’alcalde del municipi baixllobregatí, Joan Ramon Casals; el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz; i la regidora de serveis socials, Carme Madorell. Tots ells van coincidir en destacar l’aportació d’ACOSU cap aquest col·lectiu de persones, vetllant pel seu benestar i potenciant llurs capacitats.

Mig segle de vida

ACOSU es va constituir l’any 1967 amb la finalitat de fomentar i proporcionar atenció integral a la persona amb discapacitat intel·lectual, tot facilitant els recursos humans i materials per tal d’assolir una adequada integració. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre que compta, com a principals serveis, amb els Tallers Alba i les Llars Residència Alba, tots dos serveis situats a la vila de Molins de Rei. ACOSU dóna cobertura a 157 persones amb discapacitat intel·lectual.

Final del formulario

Redacció / Foto: Molins de Rei

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix