El Papiol tindrà el seu primer espai per als gossos

L’Ajuntament dona resposta a una demanda que fa temps reclamaven els veïns

L’Ajuntament del Papiol ha pressupostat una àrea d’esbarjo perquè els gossos, acompanyats dels seus propietaris, puguin estar-s’hi sense anar lligats, on puguin jugar i relacionar-se amb altres gossos, beure aigua i fer les seves necessitats. Aquesta mena de parc caní es farà dins d’aquest any 2017.

En aquests moments, el consistori municipal baixllobregatí s’està estudiant l’emplaçament. Es tracta d’un espai que fa temps que demanen els veïns. També es tracta, segons el govern municipal, d’apostar per la bona convivència entre les persones i els animals de companyia. En aquest sentit, des dels departaments de Medi Ambient i Via Pública, també s’està treballant en una nova campanya de conscienciació perquè els ciutadans compleixin la norma que obliga als veïns a recollir del carrer els excrements de les seves mascotes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix