Vallirana podria ser seu d’un nou parc de bombers

El municipi donaria cobertura a tots els municipis de la zona de l’Ordal de manera ràpida i segura

Vallirana ha acollit aquest matí la primera reunió de treball amb bombers, alcaldes i alcaldesses dels municipis de la zona de l’Ordal (Cervelló, Sant Climent de Llobregat, l’Ordal-Subirats, Begues, la Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Olesa de Bonesvalls) i el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya, Juli Gendrau. L’objectiu era donar a conèixer els protocols i el temps de resposta en cas d’incendi i emergència en aquesta zona i planificar a llarg termini línies de millora. La sessió ha anat a càrrec del cap de la Regió d’Emergències de l’Àrea Metropolitana Sud, Joan Rovira, qui ha presentat el Pla Estratègic 2017-2021. Un pla que inclou la necessitat de crear un parc de bombers a la zona de l’Ordal per millorar el temps de resposta dels bombers des que reben l’avís fins a l’arribada a la zona afectada.

bombers vallirana 2

Candidatura
Segons l’informe presentat per Bombers, Vallirana podria ser una de les possibles ubicacions del nou parc de bombers de la zona de l’Ordal. Una ubicació que, per raons tècniques, permetria donar cobertura a tots els municipis de la zona de manera ràpida i segura.

De la reunió d’avui s’ha creat una taula tècnica de treball i seguiment, que comptarà amb representants municipals i bombers de la Generalitat, que treballarà conjuntament per planificar el procés i buscar fórmules per obtenir els recursos econòmics necessaris per portar a terme el projecte.

Redacció / Foto: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
89

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix