La Roca i Focs Artificials Estalella reben la Medalla d’Honor de Viladecans

Imprimeix

També van ser reconeguts l’entrenador d’atletisme Marcos Flores, l’exregidor i sindicalista Manuel González i la germana Dolors Iborra, a títol pòstum

L’Ajuntament de Viladecans va lliurar ahir les Medalles d’Honor i Distincions de la Ciutat a personalitats i empreses rellevants del municipi a Atrium Viladecans. La Corporació local va atorgar medalles d’honor a dues empreses locals que han fet 100 anys, Grup Roca i Focs Artificials Estalella, l’entrenador d’atletisme Marcos Flores (foto) i l’exregidor de l’Ajuntament i sindicalista Manuel González. També es va lliurar, a títol pòstum, la distinció de Filla Adoptiva a la germana Dolors Iborra, per la seva dedicació i tasca social a l’Hospital de Sant Llorenç (l’actual Hospital de Viladecans).

Marcos Flores firmando el libro de honor de Viladecans

L’acte oficial, que comptarà amb la presència de l’alcalde, Carles Ruiz, i la resta del consistori i que es realitza de manera bianual, s’emmarca en cada edició en la programació de la Festa Major d’Hivern, que té lloc al voltant de la diada de Sant Sebastià, copatró de la localitat (20 de gener).

Amb aquest esdeveniment l’Ajuntament reconeix i ret homenatge a aquelles persones, institucions i entitats que, amb la seva trajectòria vital, han contribuït a l’enriquiment social de la ciutat de Viladecans.

Redacció / Foto: Aj. Viladecans