Un total de 839 famílies de Martorell es van beneficiar de Pla d’Ajut

L’Ajuntament va donar 1.204 subvencions a 2.315 persones el 2016

El passat 2016 l’Ajuntament de Martorell va donar un total de 1.204 subvencions a través del Pla d’Ajut a les Famílies que gestiona el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM). Aquestes subvencions han beneficiat a 839 famílies martorellenques, que suposen un total de 2.315 persones. Aquests ajuts s’han destinat a cobrir necessitats relacionades amb l’alimentació i la higiene bàsiques; l’accés als menjadors escolars, les llars d’infants i les activitats d’estiu; els subministraments bàsics de la llar (aigua, llum i gas) i l’autonomia familiar (amb estades temporals en residència).

“Els Ajuntaments som l’administració més propera, a la qual s’adrecen els ciutadans quan tenen un problema i nosaltres fem mans i mànigues per ajudar aquells que ho necessiten”, ha explicat l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

La regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau, ha posat èmfasi que aquestes ajudes van més enllà de la subvenció i inclouen un seguiment i tractament per part del personal tècnic del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones per incidir en les causes de la situació d’urgència, analitzar-la i mirar de solucionar-la.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix