Donen suport a Montcada que reclama el soterrament de les vies del tren

Imprimeix

L’alcaldessa accidental de Sant Feliu, Lídia Muñoz, i el regidor Manel Leiva participen en la mobilització ciutadana d’ahir al municipi vallesà

L'alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, i el regidor, Manel Leiva, van participar ahir dimarts 10 de gener en la mobilització ciutadana al municipi de Montcada i Reixac per reclamar el soterrament de les vies del tren. Cal recordar que dilluns passat es va produir una nova víctima mortal al pas a nivell en aquesta localitat vallesana. A l'acte van assistir també diputats al Congrés, al Senat i al Parlament de Catalunya de formacions polítiques amb representació a Montcada i Reixac.

Durant l'acte reivindicatiu l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, va ser contundent a l’hora d’afirmar que “estem cansats i indignats del menyspreu sistemàtic envers Montcada i Reixac que ens dóna l'Estat", fent referència al compromís que a l'abril de l'any passat va adquirir l'exministra de Foment, Ana Pastor, amb el municipi, qui es va comprometre a dotar el projecte amb una partida pressupostària per a aquest any i a crear un grup de treball per elaborar el conveni per soterrar l'R2. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat