Millores en les parades d’autobús de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

S’arranjaran diverses parades situades a banda i banda de la carretera N-340, a l’entorn de l’intercanviador de Quatre Camins

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya. S’estima una inversió total de 2,5 milions d’euros per a l’execució dels treballs, que inclouen la reforma de marquesines, renovació de paviments, actualització d’instal·lacions per afavorir la funcionalitat dels serveis d’autobusos, el confort i informació dels usuaris, i treballs d’urbanització per la millora de l’accés a parades d’autobús.

El Departament de Territori preveu el condicionament de la urbanització de dues instal·lacions. Concretament, a Llançà (Alt Empordà) s’arranjarà l’entorn de l’estació del tren per permetre l’accés i la parada de les línies de transport interurbà. I a Sant Vicenç dels Horts s’arranjaran diverses parades de bus situades a banda i banda de la carretera N-340, a l’entorn de l’intercanviador de Quatre Camins.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts