L’alcaldessa de Corbera exigeix les obres de l’escola El Cau de la Guineu

Imprimeix

Montserrat Febrero: “Ja estem cansats de demanar des de fa anys que s’acabi l’escola com estava prevista. Les famílies i la nostra canalla s’ho mereixen”

Ahir dilluns 2 de gener es va convocar una reunió a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat per fer un front comú entre els diversos grups polítics municipals així com els diversos agents educatius per definir quin ha de ser el procés per a la realització de les obres d’ampliació i adequació a l’escola El Cau de la Guineu. Cal recordar que aquesta reunió va estar programada per l'alcaldessa, Montserrat Febrero, després que la partida de l’obra no hagi estat inclosa en el Projecte de Llei del Pressupost de la Generalitat per a 2017.

Segons fonts municipals, el compromís del director general dels Centres Públics, Lluís Baulenas, ha estat que en el proper acord de Govern, que es durà a terme en el primer semestre del 2017, s’inclourà la intenció de fer les obres de l’escola amb la finalitat que es pugui incloure en els Pressupostos de l'any 2018. D’altra banda, la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat, Núria Vallduriola, es va comprometre -segons fonts municipals- a tenir una reunió amb el Consell Escolar per tal d’aclarir dubtes i procediments a seguir. Segons l’alcaldessa “ja estem cansats de demanar des de fa anys que s’acabi l’escola com estava prevista. Hem demanat al Govern de Catalunya un compromís ferm. Les famílies i la nostra canalla s’ho mereixen.”

A la reunió va assistir-hi Ima Mis (cap de Gabinet d’Ensenyament), Lluís Baulenas (D.G. Centres Públics), Núria Vallduriola (Directora SSTT del Baix Llobregat), Maria Llop (directora de l’escola), Josep Maria Vandellós (president de l’AMPA), Montserrat Febrero (alcaldessa de Corbera de Llobregat), Alfredo Prado (regidor d’Ensenyament), Rosa Boladeras (PSC), Mercè Rocas (ERC), Xavier Miquel (CUP), Eric Blanco (CDC), Manel Ripoll (Moviment X Canvi) i Andres Palacios (GIU). No van poder assistir Olarte (PP) i Moreno (ICV Movem Corbera).

Redacció / Foto: AMPA escola El Cau de la Guineu