Sant Andreu de la Barca i Pallejà estrenaran dos nous skate park

Imprimeix

Entraran en funcionament aquest mes de gener i es convertiran en un punt de trobada pels practicants d’aquesta modalitat esportiva

En un futur proper tan Sant Andreu de la Barca com Pallejà tindran dos nous sakte park en els seus respectius municipis. Així, els practicants a aquesta modalitat esportiva tindran un lloc de trobada a la localitat.

Les obres del nou skate park que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca construeix al parc de la Mariana Pineda, al barri del Palau, compta amb un pressupost de 73.000 euros. Els joves de la ciutat que practiquen aquest esport han col·laborat en la redacció del projecte d’aquesta nova zona de lleure que es previst que entri en servei durant aquest mes de gener. La nova instal·lació permetrà la pràctica, a més de l’skate i patinatge, fer activitat amb patins.

D’altra banda, l’skate park de Pallejà estarà situat a la ronda Santa Eulàlia, on actualment existeix el parc infantil. D’aquesta manera, se situarà prop de l’antiga zona d’skate, però aquesta tindrà una major superfície perquè els practicants d’aquest esport puguin desenvolupar-lo millor. A més, comptarà amb més elements: dos quarters (rampes), un funbox (passarel·la elevada), un bank rail (barra) i un grindbox (graons).

Redacció / Foto: Aj. Pallejà-Aj. Sant Andreu de la Barca