Sant Joan Despí obre una 'Botiga Taller'

Imprimeix

La 'Botiga Taller' forma part d'una prova pilot per incentivar que els locals disponibles tinguin activitat

Noves iniciatives per promoure i incentivar el comerç de proximitat a Sant Joan Despí. El consistori baixllobregatí ha posat en marxa la Botiga Taller, que durant les festes nadalenques ofereix una gran varietat d'activitats, tallers i serveis gratuïts i oberts a tothom. L'Ajuntament ha llogat aquest espai al barri de Les Planes, per realitzar aquestes activitats que compten amb la implicació de comerciants del barri i de diferents entitats. 

La Botiga Taller, que durant aquests dies ofereix moltes activitats relacionades amb el Nadal, s'engloba en un projecte per a revitalitzar el comerç local i aprofitar els locals que ara no tenen activitat per donar-los "vida".

A més s'han retolat cinc establiments més per a recordar els ciutadans que estiguin interessats a obrir un negoci que el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament els pot ajudar i assessorar. També es durà a terme un itinerari pels locals disponibles amb una exposició que mostra l'evolució del barri de les Planes. Està previst que la prova pilot es pugui estendre a altes barris de la ciutat. Iniciatives que pretenen visibilitzar aquests espais dotant-los d'activitat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí