La Fira Infantil de Nadal de Cornellà obre les portes a 4.000 escolars

Imprimeix

A partir del dia 23 podran accedir al recinte tothom que ho vulgui, convertint-se en una de les millors alternatives per aquestes vacances

La Fira de Cornellà ho té tot preparat. Demà, a partir de les deu del matí, obrirà les seves portes a una vint-i-quatrena edició carregada d’activitats que potencien el joc i l’esbarjo, però també valors com la convivència, l’esport en equip, el respecte pel medi ambient i la cultura a través d’un munt de tallers i propostes de tota mena.

Així, els primers afortunats seran els més de 4.000 estudiants d’Educació Primària que visitaran el saló nadalenc els dies 20, 21 i 22 de desembre, jornades dedicades exclusivament a la visita d’escoles. Precisament, dimarts 21 a les 10.30h, l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, farà una visita al recinte firal per conèixer de prop, l’oferta d’enguany i xerrar una estona amb els protagonistes del dia.

Una de les activitats estrella per aquests primers dies ens vindrà de la mà dels Mossos d’Esquadra que explicaran als nens i nenes els secrets millor guardats de la seva feina. El cos de la Guàrdia Urbana també estrena la seva nova proposta ‘Vols ser policia per un dia?’ que consistirà en un circuit d’habilitats que els menors hauran de fer disfressats com autèntics policies. Els escolars també podran gaudir de la gran oferta de tallers educatius acompanyats dels seus professors que, sens dubte, sabran com treure suc d’aquestes activitats que incentivant la cultura i la imaginació.

Destaquem el nou taller de terrisseria a càrrec de Santi Valldeperas, molt popular en aquest sector. I segons les experiències d’altres edicions, molts estudiants es decantaran per l’esport en equip. A la fira podran jugar a bàsquet 3x3, futbol sala, tennis taula, tennis, pàdel, futbol, hoquei, handbol, etc. tot, amb l’ajuda en l’organització dels equips dels Voluntaris de Cornellà.

Els castells inflables, el racó de joc simbòlic o les atraccions típiques de fires, acaben d’arrodonir el saló nadalenc per excel·lència que obrirà per a tot el públic del 23 al 31 de desembre, excepte 25 i 26 de desembre que romandrà tancat.

Serà el moment de donar la benvinguda a una nova iniciativa en el saló infantil. Ens referim a la campanya ‘Mechones Solidarios’ en favor de la lluita contra el càncer, gràcies a la col·laboració de la perruqueria de Cornellà Narbona Estilistes, Tots els visitants del saló nadalenc es podran tallar el cabell per només 5€. Amb aquesta campanya es recullen donacions de cabell per fabricar perruques naturals per a persones en tractament de quimioteràpia que no tenen recursos. La longitud del cabell que es talla hauria de tenir, almenys, 20 cm per poder ser aprofitat. Si el tall és de menys longitud també es pot col·laborar amb la campanya al pagar els 5€. L’equip de perruquers estarà present a la Fira Infantil cada dia, del 23 al 31 de desembre, tot i que la jornada especial de la campanya ‘Mechones Solidarios’ serà el dia 27 de desembre.

Preus

Amb aquesta empenta arriba la Fira Infantil de Nadal, un any més, facilitant l’accés per a tota la família amb tarifes on només paguen els nens d’entre 2 i 12 anys. Tornem a donar vigència, un any més, a l’entrada per unitat familiar. Així, la unitat familiar amb un nen pagarà 7€ per dia, una família amb dos nens pagarà 12€ i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15€. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies d’10h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h.

Redacció / Fotos: Procornellà