Més de 1.000 persones ja fan ús del Carnet de la Gent Gran de Sant Boi

Imprimeix

El document ofereix descomptes i altres avantatges en comerços, activitats culturals i instal·lacions esportives

Més de 1.000 persones disposen ja del Carnet de la Gent Gran de Sant Boi des de la seva entrada en funcionament, el passat 2 de novembre de 2016. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha presentat avui el document i ha agraït la col·laboració de les entitats de la gent gran de la ciutat i de tots els agents implicats en oferir descomptes i altres avantatges als tres sectors implicats: comerç, esport i cultura.

L'alcaldessa ha recordat el compromís de l'Ajuntament en les polítiques de foment de l'envelliment actiu. Moret ha explicat que el carnet és una demanada de la ciutadania que facilita la participació de la gent gran a la vida activa de la ciutat, en especial de les persones amb més dificultats econòmiques.

Des de la seva entrada en funcionament, l'Ajuntament ha lliurat més d'un miler de carnets, dels quals el 65 % han estat demanats per dones. En relació a les franges d'edat, la demanda més gran ha estat en el tram de 66 a 70 anys. La majoria de les sol·licituds del document, més del 50 %, s'han fet en dependències descentralitzades (Xarxa de Casals), en segon lloc a l'OMAP (prop de 400) i, finalment, en línia a través del web municipals (prop de 100). La distribució de la demanda per barris ha estat molt equilibrada, sempre en funció del nombre d'habitants.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat