Martorell es bolca amb La Marató de TV3

Imprimeix

El carrer de Josep Anselm Clavé serà l'epicentre solidari del municipi diumenge al matí on els organitzadors esperen recaptar 25.000 euros

La plataforma d'entitats Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3 convertirà aquest cap de setmana el carrer de Josep Anselm Clavé en el carrer de La Marató com a epicentre d'activitats i de parades per recaptar la xifra de 25.000 euros. La tómbola, amb 3.000 articles, serà un dels punts forts, junt amb les 35 parades d'entitats i les activitats des de les 10.00 i fins a les 15.00h del diumenge. Durant tot el cap de setmana també es faran altres activitats relacionades en diferents punts de la població.

El carrer de La Marató se situarà entre les places de les Hores i de les Germanes Maestre, al tram de carrer d'Anselm Clavé, al cor de La Vila. S'instal·laran 35 parades d'entitats i s'hi farà una successió d'activitats de lleure i tradició entre les 10h i les 15h del diumenge. Un doble marcador a la plaça de les Hores i a la plaça de la Vila actualitzarà periòdicament el sumatori de les aportacions que es facin.

Cap de setmana

Les activitats a favor de La Marató de TV3 es desplegaran tot el cap de setmana. Divendres començaran amb el concert de les Joventuts Musicals (20h) a l’Enrajolada i amb la lectura dramatitzada El verí del Teatre (20h) a l’Auditori.

Dissabte al matí tindrà lloc una ruta dels esgrafiats a la Vila, i a la tarda s'inaugurarà El Carrer de La Marató a les 17.00h a la plaça de les Germanes Maestre amb plantada dels gegants, bastoners, capgrossos, el Drac Fa Fum i la Martukada i xocolatada. També dissabte hi haurà un torneig de petanca a les pistes del Club Petanca Martorell a les 16.00h i un concert solidari de la Coral Inovyn (19.30h) a l’Auditori. Durant tot el dia, al Complex Esportiu de Torrent de Llops, se celebraran partits de rugbi solidari.

El recompte de la xifra assolida és previst pel diumenge a les 15h quan tanqui el Carrer de La Marató. Tot i això, encara hi haurà d'altres activitats que sumaran en favor del projecte, com ara La Marató de l'Espectacle -diumenge de 18 a 20h a l'Auditori-; el ball a El Progrés (18h); el pessebre vivent al Col·legi La Mercè del dilluns 19 a la tarda i el concert de la Banda Simfònica del dia 23 (al Centre Cultural, a les 12h).

Donacions telefòniques

Els organitzadors fan una crida als martorellencs que solen fer la seva aportació per telèfon amb la idea que aquest cop la facin a través del número de compte creat per a l'ocasió: La Caixa ES29 2100 0070 7101 02849839.

Redacció / Foto: Aj. Martorell