La Plataforma Popular contra el Pla Caufec talla la N-340

Imprimeix

Els concentrats han volgut protestar contra els problemes de circulació que tindrà aquesta carretera amb la construcció del futur Centre Comercial Finestrelles Shopping Center

Un grup veïnes i veïns d'Esplugues de Llobregat, integrants de la Plataforma Popular contra el Pla Caufec-Porta Barcelona, han dificultat aquest matí la circulació de camions amb material d'obra per la carretera N-340 en direcció a les obres del Pla Caufec–Porta BCN a la zona propera a Can Oliveres i al barri de Can Vidalet, on s’edificarà un centre comercial. L’acció de protesta ha durat uns vint minuts.

La Plataforma Popular contra el Pla Caufec-Porta Barcelona afirma que “la construcció del centre comercial afectarà el comerç local i de proximitat, igual que al teixit associatiu de la ciutat. També col·lapsarà en l'àmbit viari tota l'entrada a Esplugues de Llobregat amb la gran quantitat de vehicles que es preveu diàriament a la zona a causa de la construcció del Centre Comercial Finestrelles Shopping Center. Avui ha estat una estona, però amb el Pla Caufec serà intransitable.”

Redacció / Foto: PPCPC