Sant Andreu de la Barca estrena el primer parc biosaludable

Imprimeix

Amb un cost de 25.000 euros està Ubicat al parc Central i adreçat a totes les edats

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa aquesta setmana el primer un circuit biosaludable de la ciutat, que s'ha ubicat al Parc Central i que es marca com a finalitat promoure l'activitat física entre la població. El seu cost ha estat de 25.000 euros.

El nou espai està adreçat a la pràctica del que es coneix com a "Street Workout", que es podria traduir com a "entrenament al carrer", un moviment que es basa en l'esport a l'aire lliure i que es fonamenta en l'ús del propi cos i de l'entorn. La calistènia és una de les vessats de l'"Street Workout", un sistema d'exercici que es pot fer a terra o a diferents tipus d'equipaments, com ara barres fixes o anelles.

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha assegurat que un dels objectius del nou parc, a més d'afavorir la relació entre les persones, és "promoure l'activitat física en el marc de les accions que es fan a la ciutat per afavorir la salut i la qualitat de vida de les persones". Aquesta modalitat d'entrenament, ha afegit l'alcalde, es caracteritza per valors com ara el respecte i l'educació, així com la solidaritat amb el món i la resta d'habitants.

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca