Sant Joan de Déu rep 400.000 euros de la Marató de TV3

El projecte del CIDI ha estat un dels 34 seleccionats d’entre 136 treballs que optaven a aquestes ajudes

Un projecte de recerca del Centre per a la Innovació de la Diabetes Infantil (CIDI) de l’Hospital Sant Joan de Déu  ha estat un dels 34 treballs que la Fundació La Marató de Tv3 contribuirà a finançar amb els fons recaptats en l’edició de l’any passat.

El projecte seleccionat és un treball de recerca sobre els circuits cel·lulars sintètics encapsulats per restablir el control glicèmic en diabetes mellitus tipus I i en ell hi participen investigadors de Sant Joan de Déu, del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i de la Facultat de Farmàcia de la Universitat del País Basc.  La Marató li ha destinat 399.980 euros. 

Els 34 projectes premiats per  la Fundació La Marató de TV3 han estat seleccionats, d’entre 136 treballs, per 65 experts en diabetis i obesitat en un sistema d’avaluació realitzat per un comitè científic internacional, coordinat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS).

Els factors que han determinat la distribució dels fons aconseguits són la viabilitat de cada projecte, la qualitat, metodologia, rellevància científica, sanitària i social i el valor innovador, així com l’experiència de l’equip investigador en el camp proposat. L’any 2021, la Fundació donarà a conèixer els resultats obtinguts en els treballs de recerca en un simposi científic.

Redacció / Foto: Hospital de Sant Joan de Déu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix