Tres centres educatius de Sant Feliu de Llobregat participen a l’Erasmus+

Imprimeix

El projecte internacional d’intercanvi educatiu prenen part les escoles Josep Monmany i Nadal i el Centre Xamfrà Taller Sant Miquel

Tres centres educatius de Sant Feliu de Llobregat, dos de primària i un d'educació especial, participen en el projecte internacional d'intercanvi educatiu Erasmus+. D'una banda, alguns mestres de les escoles Josep Monmany i Nadal viatjaran al Regne Unit per tal de participar en una trobada d'intercanvi d'experiències pedagògiques i bones pràctiques en l'àmbit educatiu. De l'altra, l'escola Monmany i el Centre Xamfrà Taller Sant Miquel de formació professional de joves amb necessitats educatives especials s'han adscrit a la iniciativa per la qual estudiants de diversos centres educatius de diferents ciutats europees treballaran en comú entorn algun dels objectius 2020 establerts per la Comissió Europea.

En el cas de l'escola Monmany, el projecte pedagògic amb el qual participen en el programa Erasmus+ es titula "Tot és en tot" i es materialitza en dos subprojectes, un destinat als alumnes d'entre P3 i 3r de Primària i l'altre que implica els alumnes de 4t, 5è i 6è. El Centre Xamfrà Taller Sant Miquel, per la seva banda, hi participa amb un projecte entorn la intel·ligència emocional i la presa de decisions. El Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) ha valorat com una bona pràctica la proposta del Centre Xamfrà i li ha atorgat categoria de coordinadors en l'intercanvi amb un centre francès i un altre d'italià.

Redacció / Foto: Escola Nadal