La III Setmana de la Co-innovació 2016, a punt de començar

Imprimeix

Un esdeveniment que reuneix i estimula iniciatives innovadores i col·laboratives amb impacte social al Baix Llobregat

La tercera Setmana de la Co-Innovació és una iniciativa conjunta de diversos Ajuntaments i organitzacions del Baix Llobregat on es duran a terme diverses activitats que impulsen, posen en contacte i fomenten el diàleg entre diverses iniciatives innovadores que busquen tenir un impacte positiu en el territori. La setmana començarà aquest dilluns 28 de novembre i finalitzarà el divendres 2 de desembre en diverses localitzacions del Baix Llobregat com Cornellà, Sant Boi, Sant Feliu, El Prat, Sant Joan Despí o Viladecans..

Aquesta nova edició de la Setmana de la co-innovació és una invitació oberta a la reflexió, al diàleg i a l'acció a favor de la innovació ciutadana, social, tecnològica, empresarial, juvenil o a qualsevol altra forma d'innovació que aporti solucions eficaces per donar forma als nous temps. A la Setmana de la co-innovació es treballa per construir un ecosistema d'innovació social, col·laborativa i digital del territori.

Serà una setmana amb esdeveniments educatius, amb conferències, seminaris, tallers, presentació d'eines i dinàmiques sobre les competències que s'estan treballant en aquests moments. Es posarà atenció a l'empoderament de l'emprenedoria responsable, a l'economia del bé comú, a la relació entre l'empresa convencional i l'economia social, a la innovació social digital responsable o a l'aplicació de la indústria 4.0 al territori, entre d'altres.

Jornada d’Innovació Social, Digital i Responsable

També es durà a terme la Jornada d'Innovació Social, Digital i Responsable, on es comptarà amb la presència de Francesca Bria, comissionada de Tecnologia i innovació digital de l'Ajuntament de Barcelona i de Héctor Santcovsky, director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

També hi haurà jornades de treball per impulsar la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat, així com diverses entregues de premis i presentacions de projectes d'emprenedoria i innovació social.

Redacció / Fotos: Arxiu