El nou Consell dels Infants de Sant Joan, contra el canvi climàtic

L'alcalde, Antoni Poveda, també els ha proposat que ajudin en les tasques de la nova plantació del Bosc dels Infants i que donin la seva opinió i assessorament en la creació del Consell de l'Adolescència

La nova promoció del Consell dels Infants de Sant Joan Despí es va constituir dimarts a l'Àrea de Serveis a la Persona. Els 16 consellers i conselleres de cinquè i sisè de primària que representen i donen veu als infants de totes les escoles de primària de la ciutat van aprofitar l'acte per fer un balanç de les accions que han portat a terme el darrer any.

Balanç

Aquest curs els infants han treballat, entre d'altres, aspectes relacionats amb la mobilitat sostenible tot fent propostes per ampliar els camins escolars; millorar els carrils bici; promoure l'eficiència energètica en l'enllumenat públic o demanar més vehicles sostenibles en la flota de transport públic. Propostes en les quals l'Ajuntament està treballant, o d'altres que ja s'han posat en marxa com la instal·lació de leds en l'enllumenat públic.

Millorar el medi ambient

Per a aquest curs, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, els ha demanat que treballin a proposar més accions per lluitar contra el canvi climàtic; que participin en les tasques d'una nova plantació del Bosc dels Infants, (a la ribera del riu) que es farà la propera primavera; que ajudin en l'assessorament per a la creació del Consell de l'Adolescència i que proposin millores a les visites que fa l'alumnat de tercer a l'Ajuntament en el marc del Programa de Serveis Pedagògics. Durant l'acte, l'alcalde, Antoni Poveda, va fer referència a la importància d'incorporar la mirada dels infants en la construcció de les ciutats "una de les primeres decisions que vaig prendre com a alcalde va ser crear aquest consell. Les vostres aportacions són necessàries per fer la ciutat". Poveda va destacar durant l'acte com aquests consells són molt necessaris perquè promouen la participació i la reflexió entre els infants. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix