La 166a Fira de la Candelera presenta la seva imatge

Imprimeix

L’obra “Lleva alls”, de Jordi Martín Figuerola ha estat la guanyadora del concurs de cartells

La Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal va acollir el jugat del 31è Concurs de Cartells de la 166a Fira de la Candelera, que tindrà lloc del 3 al 5 de febrer. Un acte on es va emetre el seu veredicte envers els cartells que es van presentar (una trentena). L’obra escollida va ser “Lleva alls”. El cartell guanyador de la 166a Fira de la Candelera ha estat dissenyat per Jordi Martín Figuerola, veí de Barberà del Vallès, i representa una figura humana amb els braços oberts que dóna la benvinguda als visitants de la Fira. Martín va explicar que “el cartell recull l’esperit agrícola, industrial i comercial de la Fira”  i va subratllar que la figura del llevataps és una al·legoria a la Fira del Vins.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va recordar la importància de la Fira de la Candelera perquè “combina la tradició agrícola i ramadera amb una aposta decidida per la innovació en el sector alimentari”. També va destacar que el jurat ha triat un cartell que crida l’atenció de la gent, amb un disseny que presenta una certa continuïtat i permet identificar la imatge gràfica amb la Fira.“

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va definir la Candelera com “una fira de fires en tots els sentits”i ha afegit que “el cartell simbolitza tot allò què representa la Fira”. Paz va recomanar a vilatans i visitants que es reservin el primer cap de setmana de febrer per visitar la Fira, “un esdeveniment per al què Molins de Rei ja fa temps que es prepara”. L’acte també va comptar amb l’assistència del regidor de Fira, Ramon Sánchez.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei