El Parc Sanitari i Sant Joan de Déu reben l’acreditació ‘Libera-Dignos’

Ambdós centres reben el reconeixement com els dos únics centres amb el més alt nivell d'expertesa en l'àmbit sociosanitari en relació a un model de cura, atenció i intervenció centrat en la persona, sense subjeccions, on el més important és la dignitat de la persona

Aquest mes de novembre, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Sant Boi de Llobregat i Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris a Esplugues de Llobregat han obtingut, de la mà de la Fundación Ciudadanos Dignos, l'acreditació "Libera -Dignos", un reconeixement que els situa com els dos primers centres a nivell estatal que disposen d'aquesta certificació en l'àmbit sociosanitari.

Gràcies a aquesta nova acreditació 'Libera-Dignos', el Parc Sanitari i Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris assoleixen un nou nivell d'excel·lència en aquest model de cura orientat a la qualitat de vida del pacient, a les no subjeccions, on s'evita qualsevol tipus de contenció. En el model 'Libera Dignos' el pacient és l'epicentre de tot el procés assistencial, la persona esdevé l'element més valuós: la seva dignitat està per sobre de la resta de factors.

L'existència de la norma 'Libera-Care', molt en línia amb els valors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com ara l'hospitalitat i l'acompanyament, de seguida es va contemplar com una excel·lent visió per poder implementar-la en els distints àmbits específics de la institució.

Així, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es va aportar, des d'un primer moment, capital humà expert, professional i altament qualificat. Aquesta aposta inicial s'ha materialitzat,  finalment, amb el resultat de 16 professionals de la institució, 4 per cada àmbit específic (salut mental, discapacitat intel·lectual, sociosanitari i Hospital General), que han estat acreditats oficialment com a formadors de la norma 'Libera Care', tant per implementar la norma a nivell intern de la institució, com per exercir de formadors per a qualsevol institució interessada a implementar l'esmentada norma.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, d'acord amb la seva filosofia de millora contínua actualment també es troba en procés d'acreditació del nivell 'Libera-Care' orientat, en aquest cas, a l'àmbit de salut mental, on la institució és capdavantera.

Redacció / Foto: PS Sant Joan de Déu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix