Les XII Jornades de la Discapacitat de Sant Joan Despí, a punt

Enguany se celebrarà del 18 al 28 de novembre i amb música, teatre, màgia, futbol i moltes més activitats

Demà divendres 18 de novembre donarà inici la XII edició de les Jornades de la Discapacitat de Sant Joan Despí al Casal de Joves El Bulevard amb l'actuació de DJ Abadia. Aquest punxa-discos pateix una paràlisi cerebral, així que utilitza un punter que s'enganxa al front i un sensor a l'ordinador per a fer les seves mescles. També actuarà el grup Clams, una coral de nois i noies amb diversitat funcional, a més d'altres músics de l'escena independent de Barcelona.

Activitats esportives

Les jornades continuaran el dia 22, a les 20.30h, al poliesportiu Ugalde on es disputarà una triangular de futbol entre membres de Tastidis, una entitat dedicada a fer activitats per persones amb discapacitat intel·lectual, i de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí. Ambdues entitats es barrejaran formant equips mixtos. 

També es duran a terme activitats esportives en cadires de rodes adreçades a l'alumnat dels centres de secundària de la ciutat, en el marc de la campanya 'Game over', organitzada per l'institut Guttman. Aquestes activitats es realitzaran al poliesportiu Francesc Calvet del 23 al 28 de novembre, durant el matí i la tarda. A més, també es duran a terme diverses xerrades als centres escolars i un espectacle de titelles el dia 25 de novembre per a alumnes de primària al Centre Cívic Les Planes.

L'acte central de les jornades tindrà lloc el dia 27 de novembre -a les 18 hores- al Teatre Mercè Rodoreda on es farà un espectacle que constarà d'una desfilada a càrrec de persones de la residència Josep Mas i Dalmau; un tastet d'actuacions del 40è aniversari de l'Associació Estel; una intervenció artística de joves de l'Associació Tastidis i l'actuació del Màgic Marc, qui a més presentarà l'acte. 

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix