FGC crea nous bitllets combinats per visitar Catalunya en Miniatura

Imprimeix

Les noves opcions inclouen poder visitar, a més del recinte de maquetes, el Bosc Animat i realitzar activitats escolars en la instal·lació situada a Torrelles de Llobregat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Soler i Sauret i Catalunya en Miniatura han creat dos nous bitllets combinats per poder arribar al recinte de maquetes amb tren i autobús i gaudir de diferents activitats dins del parc, ubicat a l'entrada del municipi de Torrelles de Llobregat.

A partir d’ara, els bitllets de Turistren per arribar a Catalunya en Miniatura també inclouen l’experiència del Bosc d’Aventura i els Circuits Infantils per escolars. Aquestes dues noves opcions se sumen al bitllet combinat que les tres empreses promocionen amb èxit des de maig del 2013 i que ofereix el transport amb FGC i Soler i Sauret fins a Catalunya en Miniatura i l’accés a les instal·lacions per visitar el recinte de maquetes. Des de la seva posada a la venda, s’han realitzat més de 7.000 viatges per gaudir d’aquesta activitat.

 Tres opcions per gaudir de Catalunya en Miniatura

D’aquesta manera, Turistren d’FGC passa a oferir ara tres opcions per poder gaudir de les instal·lacions:

14240778149204 0 680x276

Turisme de proximitat

Catalunya en Miniatura es pot visitar amb FGC gràcies als bitllets combinats de Turistren, mitjançant els quals Ferrocarrils apropa els viatgers als punts d’interès turístic i cultural propers a les estacions i potenciar així l’oferta de lleure associada a la xarxa.

L’oferta associada a Turistren inclou tot un seguit de bitllets combinats per arribar amb FGC a les estacions de destí, desplaçar-se amb autobús i visitar museus, espais arquitectònics i d’un gran valor històric o diferents espais de lleure. A més dels paquets combinats, Turistren ofereix propostes per visitar fàcilment amb el tren, el Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, el Mercat de Pagès a Sant Vicenç dels Horts, el Castell de Claramunt, el Castell de Gelida, el Parc Natural de Collserola o el Mercantic de Sant Cugat.

Redacció / Fotos: Arxiu