FGC crea nous bitllets combinats per visitar Catalunya en Miniatura

Les noves opcions inclouen poder visitar, a més del recinte de maquetes, el Bosc Animat i realitzar activitats escolars en la instal·lació situada a Torrelles de Llobregat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Soler i Sauret i Catalunya en Miniatura han creat dos nous bitllets combinats per poder arribar al recinte de maquetes amb tren i autobús i gaudir de diferents activitats dins del parc, ubicat a l'entrada del municipi de Torrelles de Llobregat.

A partir d’ara, els bitllets de Turistren per arribar a Catalunya en Miniatura també inclouen l’experiència del Bosc d’Aventura i els Circuits Infantils per escolars. Aquestes dues noves opcions se sumen al bitllet combinat que les tres empreses promocionen amb èxit des de maig del 2013 i que ofereix el transport amb FGC i Soler i Sauret fins a Catalunya en Miniatura i l’accés a les instal·lacions per visitar el recinte de maquetes. Des de la seva posada a la venda, s’han realitzat més de 7.000 viatges per gaudir d’aquesta activitat.

 Tres opcions per gaudir de Catalunya en Miniatura

D’aquesta manera, Turistren d’FGC passa a oferir ara tres opcions per poder gaudir de les instal·lacions:

  • Combinat Catalunya en Miniatura: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC, bitllet d’anada i tornada amb Soler i Sauret, i l’accés al parc per visitar les maquetes.
  • Combinat Circuit Aventura Catalunya Miniatura: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC, bitllet d’anada i tornada amb Soler i Sauret, i l’accés al parc per visitar les maquetes i el Bosc Animat.
  • Combinat Circuit Aventura Escolar Catalunya Miniatura: inclou bitllet d’anada i tornada amb FGC, bitllet d’anada i tornada amb Soler i Sauret, i l’accés al parc per visitar les maquetes i realitzar alguna de les activitats escolars.

14240778149204 0 680x276

Turisme de proximitat

Catalunya en Miniatura es pot visitar amb FGC gràcies als bitllets combinats de Turistren, mitjançant els quals Ferrocarrils apropa els viatgers als punts d’interès turístic i cultural propers a les estacions i potenciar així l’oferta de lleure associada a la xarxa.

L’oferta associada a Turistren inclou tot un seguit de bitllets combinats per arribar amb FGC a les estacions de destí, desplaçar-se amb autobús i visitar museus, espais arquitectònics i d’un gran valor històric o diferents espais de lleure. A més dels paquets combinats, Turistren ofereix propostes per visitar fàcilment amb el tren, el Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, el Mercat de Pagès a Sant Vicenç dels Horts, el Castell de Claramunt, el Castell de Gelida, el Parc Natural de Collserola o el Mercantic de Sant Cugat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
124

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix