Nova jornada “Tothom educa” al Prat de Llobregat

Imprimeix

Tractarà la complicitat entre família i centre educatiu i s'adreça a centres educatius, docents, famílies i tota la comunitat educativa en general

Demà dissabte 12 de novembre, centres educatius, docents, famílies, AMPA i la resta de la comunitat educativa tenen una cita a l'escola Jaume Balmes del Prat de Llobregat per reflexionar al voltant de la participació de les famílies a l'escola. Serà amb motiu de la IX jornada "Tothom educa", que organitza l'Ajuntament del Prat amb l'objectiu d'enfortir la corresponsabilitat entre tots els agents implicats en l'educació.

Aquesta sessió és un punt de trobada de la comunitat educativa que pretén afavorir l'anàlisi conjunta dels elements que afecten la relació entre centres educatius, AMPA, famílies i altres agents educatius, per millorar els vincles, compartir objectius i treballar de manera coordinada.

Durant la jornada tindrà lloc la conferència "La complicitat entre família i centre educatiu en l'acompanyament a l'infant", a càrrec de Sílvia Blanch Gelabert, doctora en psicologia de l'educació i codirectora de l'ERIFE (Equip de recerca sobre infància, família i educació) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Al llarg de la jornada es farà un treball en grup a càrrec de la ponent i es presentaran projectes desenvolupats conjuntament per centres educatius i AMPA de la ciutat.

Redacció / Foto: Aj. El Prat de Llobregat