La gent gran de Sant Boi tindrà un carnet per beneficiar-se de descomptes

Imprimeix

El poden aconseguir totes les persones empadronades a la ciutat baixllobregatina majors de 55 anys que siguin pensionistes, jubilades, prejubilades o que no tinguin ingressos

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha creat un carnet per a la gent gran del municipi. Una iniciativa adreçada a les persones partir de 55 anys que dóna dret a descomptes a diverses botigues de la ciutat, als cinemes Can Castellet, als tallers del Centre d'Art, al Museu, a la Mostra de Jazz i a les instal·lacions esportives municipals, entre d'altres. El carnet ja es pot sol·licitar a l'Oficina municipal d'Atenció al públic (OMAP), a la Xarxa de Casals de Barri i al web municipal (santboi.cat/carnetgentgran).

Els únics requisits per obtenir-lo són l'edat i l'empadronament per a les persones de 65 anys i més, i per a les persones d'entre 55 anys i 64 (ambdues edats incloses), s'hi afegeix un requisit, cal que no treballin actualment, ja sigui perquè siguin persones pensionistes, (no compta la prestació d'atur, és a dir, si la reben no poden adquirir-lo), jubilades, prejubilades o que no tinguin ingressos. És un carnet personal i intransferible i és un tràmit gratuït. Es tracta d'un carnet viu i per tant s'hi aniran afegint avantatges i descomptes. Per aquest motiu, quan es facin el carnet se'ls demanarà un telèfon mòbil i/o correu electrònic per poder enviar-los la informació actualitzada.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi