Les dones i el col·lectiu LGTBI ja tenen un espai d’atenció a Castelldefels

Imprimeix

El nou centre, que porta el nom de l’escriptora Montserrat Roig, s'inaugurà oficialment aquest dijous al Centre Cívic Canyars-Poble Vell

Castelldefels inaugurarà aquest proper dijous 10 de novembre el nou centre Monserrat Roig, un espai que neix amb l'objectiu de centralitzar els serveis que ofereix el municipi a les dones i a la comunitat LGTBI, i que estarà ubicat al Centre Cívic Canyars-Poble Vell. El nou espai, que porta el nom de l'escriptora i activista catalana Montserrat Roig (1946-1991), acull el CIRD (Centre d'Informació i Recursos per a les Dones) i el SIAD (Servei d'Atenció a les Dones). La inauguració de l'espai, en el marc de les XIV Jornades del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència masclista, és  el mateix dia que es compleixen 25 anys de la mort l'escriptora, el 10 de novembre de 1991.

Montserrat Roig, escriptora i periodista catalana, va escriure novel·les, contes, reportatges i articles periodístics pels quals va rebre diversos premis. Va militar en diverses organitzacions entre elles el PSUC, i es va comprometre en la lluita contra el franquisme, i pel feminisme, el catalanisme i en la defensa dels drets de la dona.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels