Marea Pensionista de Viladecans organitza una xerrada

Imprimeix

A l’acte, que es va celebrar al Casal de la Montserratina i va aplegar un centenar de persones, es va parlar de la situació actual de les pensions

Marea Pensionista de Viladecans van organitzar divendres 4 de desembre una xerrada al Casal de la Montserratina del municipi baixllobregatí. L’acte va comptar amb la participació de Domiciano Sandoval, coordinador general, que va fer una radiografia de la situació actual de les pensions a l’estat espanyol i com afecta el present i al futur dels jubilats.

L’acte va aplegar aproximadament un centenar de persones preocupades per la situació actual de les pensions al nostre país. Es va parlar de les mesures que es podrien prendre a curt, mitjà i llarg termini per assegurar que la gent pugui gaudir d’una jubilació justa i adequada a l’edat. Entre elles pujar la imposició fiscal als que més riquesa tenen, ajustar la jubilació als anys totals cotitzats, entre altres propostes.

Tensió

Durant la xerrada va haver-hi un moment de tensió, segons els organitzadors, perquè es va patir els retrets de diversos avis que van mirar de boicotejar l’acte fent molt soroll i escridassant perquè la gent no pogués escoltar als ponents. De totes maneres, els organitzadors van valorar positivament la xerrada i van demanar a la gent gran que “estigui alera i es mobilitzi per frenar els ajustos que preveu l’Estat sobre les pensions”.

Redacció / Foto: Marea de Pensionista de Viladecans