Nova ubicació de l’oficina de tramitació del DNI i el passaport a Sant Boi

Imprimeix

Les noves dependències, al Mercat de la Muntanyeta, van obrir les portes al públic dimecres dia 2 de novembre

Ja estan operatives les noves dependències del Cos de la Policia Nacional a Sant Boi de Llobregat, situades al Mercat de la Muntanyeta. La ciutadania hi pot trobar l'oficina de tramitació del DNI, el passaport i el NIE gràcies a un conveni entre l'Ajuntament i el Ministeri de l'Interior.

Durant dues dècades, la Policia Nacional ha tingut la seu al Palau de Marianao de Sant Boi. El trasllat a les noves dependències del Mercat de la Muntanyeta es va dur a terme durant la setmana passada i avui s'han obert les portes al públic (les persones que volen renovar o obtenir el DNI han de demanar cita prèvia.

La presència de l'oficina del DNI al Mercat de la Muntanyeta estava prevista com un dels factors rellevants en el procés de renovació i dinamització de l'activitat del Mercat de la Muntanyeta, que l'Ajuntament ha remodelat al llarg dels darrers mesos i que funciona ja gairebé a ple rendiment.

La remodelació de l'edifici del mercat és el primer pas en el procés de modernització de l'eix cívic i comercial de Sant Boi, que en el tram principal segueix el traçat dels carrers de Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, entre els mercats de la Muntanyeta i Sant Jordi.

Aquest 2 de novembre també han entrat en servei les 60 places de rotació de l'aparcament soterrat del mercat, que tenen com a objectiu facilitar les compres en aquest equipament i al seu entorn.

Redacció / Foto: Hospital Sant Joan de Déu