Hospital de Viladecans

L'Hospital de Viladecans rep el premi a la gestió hospitalària global

Imprimeix

És el segon any consecutiu que el centre sanitari recull aquest guardó TOP20, una iniciativa de l'empresa de consultoria IASIST

L'Hospital de Viladecans ha guanyat, per segon any consecutiu, un premi TOP20 a la gestió hospitalària global. El centre sanitari també ha estat finalista en l'àrea de malalties musculoesquelètiques, menció que ha estat recollida pel doctor Carles Dolz, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. El Programa Hospitals TOP 20, que enguany ha arribat a la dissetena edició, és una iniciativa de l'empresa de consultoria IASIST que valora un conjunt d'indicadors assistencials i de processos de gestió.

L'objectiu és identificar patrons de bona pràctica i reconèixer la tasca dels centres que han obtingut els millors resultats en el procés d'avaluació. A l'hora de comparar els centres, els hospitals no s'avaluen conjuntament, sinó segons la seva mida i grau d'especialització.

Reconeixement

Viladecans ha estat reconegut dins del grup d'hospitals generals de gestió directa, en què també s'ha premiat els hospitals Verge de la Cinta de Tortosa, Manacor, Son Llàtzer i Henares. En el mateix acte s'ha concedit un premi TOP20 a la gestió hospitalària global a l'Hospital Universitari de Bellvitge, emmarcat en la categoria de grans hospitals de referència regionals i nacionals. La doctora Montserrat Figuerola, gerent de l'Àrea Metropolitana Sud de l'ICS, i la doctora Cristina Capdevila, directora de l'Hospital Universitari de Bellvitge, han assistit també a l'entrega de premis.

Redacció / Fotos: Arxiu