Cordibaix commemora demà el seu trentè aniversari

L'entitat, referent en l'àmbit de la inserció laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental, presenta nova imatge, pàgina web i inicia un any farcit d'activitats

La sala d'actes de l'Àrea de Serveis a la Persona de Sant Joan Despí acull, demà divendres 21 d’octubre, l'acte d'inici de la celebració del trentè aniversari de l'entitat Cordibaix,la federació d'entitats de persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat. Cordibaix és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública que exerceix projectes sociolaborals des de 1987 al servei de la comarca.

En el seu trenta aniversari s'ha programat un seguit d'activitats i en aquesta nova etapa ha renovat la imatge de la Federació amb noves eines i recursos per a les persones i les entitats que conformen aquesta entitat. L'any commemoratiu, a banda de la nova imatge corporativa i la nova pàgina web, contempla diverses activitats que s'aniran realitzant al llarg d'aquests mesos fins al juny de 2017, com ara exposicions, networking, campanya de reconeixement per a empreses col·laboradores, entre d'altres.

Campanya “Només faltes tu”

Amb motiu de la celebració del trentè aniversari, Cordibaix presentarà la campanya "Només Faltes tu". En aquest sentit es donaran a conèixer tot un seguit de vídeos centrats en l'experiència i la importància de la integració laboral. Concretament, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, presentarà el vídeo "Una oportunitat"; Enric Carbonell, conseller de Regim Interior, Hisenda i Acompanyament Local del Consell Comarcal del Baix Llobregat, farà el mateix amb "Treballadors capacitats"; Àngels Ponsa, coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació presentarà "Si encara tens dubtes", i M. Antonia López, cap de servei de Programes per a la Diversitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, serà l'encarregada d'introduir el vídeo "Només faltes tu", que dóna nom a la campanya.

Redacció / Foto: Cordibaix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix