La gent gran de Sant Joan Despí estrena un nou parc saludable

L'espai, situat a la plaça de Lluís Companys, se suma a una llarga llista de places i parcs dotats amb zones per fer exercici

La plaça de Lluís Companys, al barri Centre de Sant Joan Despí, és l'últim espai de la ciutat que ha incorporat un parc saludable per a la gent gran. Aquest matí, coincidint amb la primera sortida del programa Passegem per Sant Joan Despí,  el grup de persones grans s'ha acostat al parc per estrenar-lo. L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, els ha rebut al parc i els ha animat a utilitzar-lo per potenciar una vida més saludable: "de la mateixa manera que és important seguir una dieta saludable, també ho és que tothom pugui accedir de manera lliure i gratuïta a espais públics de la ciutat com aquest per fer exercicis."

Els vuit aparells que s'han instal·lat a la plaça de Lluís Companys permeten fer tota mena d'exercicis: musculació, cardiovasculars, de columna vertebral, per millorar la circulació, el sistema digestiu, etc.  A la plaça s'ha instal·lat un quadre explicatiu amb les característiques de cadascun dels aparells i com poden ajudar a millorar determinades parts del cos. Aquest parc completa una àmplia llista d'espais a la ciutat on practicar exercicis a l'aire lliure amb diferent intensitat. A més d'aquest nou parc saludable, podrem trobar opcions per fer exercici a l'aire lliure a les places del Mercat, la del Sol Solet, la de la Pau o al parc de la Fontsanta, on al juliol es va finalitzar la instal·lació d'una gran zona de fitness.

Passejar per la ciutat

Avui també s'ha donat el tret de sortida d'una nova edició del programa Passegem per Sant Joan Despí que des de fa 7 anys convida la gent gran de la ciutat a passejar per la ciutat per fomentar un envelliment més actiu. El grup queda el primer i tercer dimarts de mes per fer aquestes sortides. Aquest any, com novetat, les sortides es faran des de l'Àrea de Serveis a la Persona (fins ara hi havia dues sortides, una des del barri Centre i una altra des de la plaça del Mercat). 

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despper la ciutat Desp fer exercici,,reratalunya en 451.081.í

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix