Sis nous contractes dins del projecte Primera Oportunitat a Sant Boi

Imprimeix

L'Ajuntament vol donar una resposta innovadora a un dels problemes més importants de la població jove de la ciutat

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha contractat sis joves del municipi amb formació superior acabada i sense experiència laboral en la seva especialització. El contracte serà d'un mes de durada amb una jornada de 25 hores setmanals. Així, se'ls vol oferir una primera oportunitat laboral. Els sis nous contractes cobreixen, des del 21 de setembre, les 15 places previstes al projecte Primera Oportunitat de 2016. En aquesta ocasió, hi ha tres places de tècnic/a administratiu/va (amb graduat en cicle formatiu de grau superior en Administració i Finances o de la mateixa carrera professional), dos d'advocat/ada (amb grau en Dret) i un tècnic/a de Comunicació (amb grau de Periodisme).

Segona convocatòria

Aquesta és la segona convocatòria del projecte Primera Oportunitat previst en el Pla de Govern 2015-19 amb l'objectiu de donar una resposta innovadora a un dels problemes més importants de la població jove de la ciutat: les dificultats d'accés al mercat de treball. Al juliol, nou joves de la ciutat van començar a treballar a diferents àrees de l'Ajuntament de Sant Boi.

Les persones seleccionades per a aquest projecte van desenvolupar tasques relacionades amb la seva formació acadèmica (universitària o cicles formatius de grau superior). Els àmbits en què han estat treballant són la informació a la ciutadania (Oficina Municipal d'Atenció al Públic), l'eficiència energètica, la millora i conservació de l'entorn natural, les escoles bressol, la planificació de polítiques per a la gent gran i els sistemes d'informació geogràfica aplicats al planejament urbanístic.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat