L’Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa una Oficina Jove

Imprimeix

El seu objectiu és ampliar els serveis que ofereix a aquest col·lectiu.

L'Oficina Jove de Sant Joan Despí va obrir les seves portes aquesta setmana. L'objectiu és millorar l'atenció a la gent jove de la ciutat oferint-li un espai on puguin resoldre qüestions del seu interès, fomentant d'aquesta manera la seva emancipació. L'oficina disposa de punts de connexió a Internet, una zona d'informació i consulta, i una sala on es poden fer tallers entre altres activitats.

Així, un dels serveis més destacats seran les assessories que tractaran aspectes al voltant de tres eixos temàtics: mobilitat internacional (ofereix informació per anar a l'estranger per treballar, estudiar o aprendre idiomes; fer pràctiques en empreses; col·laborar projectes de voluntariat, etc.), juridicolaboral (aquesta assessoria s'encarrega d'oferir informació per resoldre temes relacionats amb l'aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret laboral, eines per trobar feina, etc.), i salut (sexualitat, drogoadiccions, trastorns d'alimentació, control de l'estrès, etc.).

En les assessories, els joves podran resoldre els seus dubtes de manera personalitzada i funcionarà amb cita prèvia. De manera paral·lela, i gairebé cada dia, es duran a terme tallers, i a més a més, també es poden resoldre dubtes a través del personal municipal. L'oficina obrirà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h, i els dilluns de 12 a 14 hores. Aquest nou servei, juntament amb el Casal de Joves El Bulevard, completa la xarxa d'equipaments adreçada a la gent jove de Sant Joan Despí. Podeu seguir totes les activitats de l'Oficina Jove a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí