Jesús Martín Tejera

Tejera, nou delegat comarcal al Consell de la Gent Gran de Catalunya

Imprimeix

El gavanenc substitueix la santjustenca Càndida Nevado, que passa a ser delegada suplent.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat va acollir en assemblea, al nou delegat que representarà a la comarca al Consell de la Gent Gran de Catalunya. Es tracta de Jesús Martín Tejera, delegat de Gavà, que va manifestar que assumeix el càrrec amb il·lusió, i es va comprometre a treballar per traslladar els debats i reivindicacions de la comarca al Consell català.

La fins ara representant, Càndida Nevado, delegada de Sant Just Desvern, que assumeix el càrrec de delegada suplent, va agrair la confiança dipositada durant aquests anys en la seva persona, i va encoratjar a les delegades i delegats a continuar treballant i lluitant pels drets de les persones grans del Baix Llobregat.

L’acte fou conduït pel president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, i la consellera de Dones i Gent Gran, Vicky Castellanos, que van explicar amb detall l’aprovació per unanimitat al Parlament el passat mes de juny, de la proposta sorgida del Consell Consultiu d’elaboració d’una Llei de Gent Gran de Catalunya, que reculli els seus drets i necessitats específiques i acabi amb la invisibilització institucional i amb la dispersió normativa.

Manifest

Per últim, a l’assemblea va aprovar el Manifest de la XVII Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat, que tindrà lloc a diferents municipis de la comarca durant la darrera setmana de setembre i la primera setmana d’octubre, en commemoració l’1 d’octubre del Dia Internacional de les Persones Grans.

Redacció / Fotos: Consell Comarcal del Baix Llobregat