Begues se solidaritza amb la lluita contra la neurofibromatosi tipus 2

Imprimeix

Aquest dissabte el Teatre El Goula acull els concerts de Víctor Branch i Roger Argemí a favor de l'associació Chromo 22.

El Teatre El Goula de Begues acollirà aquest dissabte 17 de setembre, a partir de les 22 hores, un concert amb les actuacions de Víctor Branch i de Roger Argemí, que destinarà els seus beneficis a l'entitat Chromo 22. L'associació treballa en el municipi per a la recollida de fons que es destinen a la investigació de la neurofibromatosi tipus 2. Aquesta és una malaltia hereditària que es caracteritza per l'aparició de tumors als nervis del cervell i de la columna vertebral. Aquest fet provoca símptomes com problemes d'equilibri, canvis en la visió o mals de cap.

Víctor Branch publica enguany el seu primer disc, "Introspective" (Visceral Records 2016) marcat per diferents estils d'arrel afroamericana com el soul, el jazz o el funk. Per la seva banda Roger Argemí també s'ha estrenat enguany amb el disc "Un nou sentit" (Crea Music 2016) en el què, tot i està principalment orientat pel pop i el rock, també es poden trobar nombroses referències.

Redacció / Foto: Arxiu