Begues se solidaritza amb la lluita contra la neurofibromatosi tipus 2

Aquest dissabte el Teatre El Goula acull els concerts de Víctor Branch i Roger Argemí a favor de l'associació Chromo 22.

El Teatre El Goula de Begues acollirà aquest dissabte 17 de setembre, a partir de les 22 hores, un concert amb les actuacions de Víctor Branch i de Roger Argemí, que destinarà els seus beneficis a l'entitat Chromo 22. L'associació treballa en el municipi per a la recollida de fons que es destinen a la investigació de la neurofibromatosi tipus 2. Aquesta és una malaltia hereditària que es caracteritza per l'aparició de tumors als nervis del cervell i de la columna vertebral. Aquest fet provoca símptomes com problemes d'equilibri, canvis en la visió o mals de cap.

Víctor Branch publica enguany el seu primer disc, "Introspective" (Visceral Records 2016) marcat per diferents estils d'arrel afroamericana com el soul, el jazz o el funk. Per la seva banda Roger Argemí també s'ha estrenat enguany amb el disc "Un nou sentit" (Crea Music 2016) en el què, tot i està principalment orientat pel pop i el rock, també es poden trobar nombroses referències.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix