Tot a punt per a la Festa Major de Sant Mateu d’Esplugues

Edurne, Fundación Tony Manero, Miqui Puig i La Banda del Coche Rojo, actuacions estel·lars.

Els espluguins i les espluguines ja tenen a tocar la seva Festa Major de Sant Mateu, una festivitat que cau aquest any en dimecres. Per aquest motiu, la majoria d'activitats tindran lloc entre el divendres 16 i el diumenge 18, tot i que algunes s'han programat també pel 21, que serà festa local, entre elles el Piromusical tradicional de tancament. Enguany, la Festa Major destacarà per la seva diversitat i pluralitat. El pressupost serà d'uns 110.000 euros, similar al dels últims anys.

Música i Festa Holi

A més de diversa i plural, la Festa Major tindrà diferents punts neuràlgics repartits per tota la ciutat baixllobregatina. La cantant Edurne (divendres 16), el grup Fundación Tony Manero (dissabte 17) i La Banda del Coche Rojo (diumenge 18) seran les principals actuacions musicals. Les nits de divendres i dissabte acabaran amb actuacions de discjòquei. Destaca el dissabte, amb el músic Miqui Puig, ex de Los Sencillos.

D’altra banda, el migdia del diumenge 18 la Festa Holi, una festa de música i colors d'inspiració índia que va tenir una gran acollida l'any passat, quan es va celebrar per primer cop.

Altres ofertes

El parc dels Torrents i els carrers Església i Montserrat és un altre dels eixos que bullirà d'activitat els dies de festa, sobretot del 16 al 18. Aquests dies tindrà lloc al Mercat Esplugues City, amb les seves habituals parades i espectacles relacionats amb el Far West, en homenatge a l'antic plató a l'aire lliure a la ciutat on es van rodar westerns.

Al parc dels Torrents repetirà també una altra de les reeixides novetats introduïdes l'any passat: l'espai Jocs i Tallers al Parc, amb activitats eminentment de caràcter familiar.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix