L'Ajuntament de Pallejà enceta aquest curs l’Espai de Tarda

Imprimeix

És un projecte al servei de les famílies que es posarà en marxa en els propers mesos i que pretén continuar amb el treball socioeducatiu que es realitza a les escoles.

L’Ajuntament de Pallejà posarà en marxa aquest curs 2016-2017 l’anomenat Espai de Tarda. Es tracta d’un nou projecte socioeducatiu que pretén donar continuïtat al treball que es fa a l’escola al mateix temps que s’ofereix una alternativa als infants per tal que gaudeixin del seu temps lliure jugant, aprenent i fent nous amics.

En aquest espai es treballaran els hàbits i la socialització dels infants així com les seves actituds d’estudi a classe. Es farà sempre a través del joc com a eina educativa i amb activitats molt variades amb les que es volen despertar noves motivacions en els infants al mateix temps que es potencien valors de participació, esforç, convivència i solidaritat. Aquest vol ser també un espai de suport en la realització de deures i la preparació d’exàmens que es coordinarà amb les escoles.

El projecte està pensat per a nens i nenes de 3 a 12 anys i estarà conduït per professionals del món educatiu i sociocultural. S’oferirà de dilluns a divendres de 16.30 a 19 hores.

Redacció / Foto: Arxiu