Los Chichos i Maldita Nerea, plats forts a la Festa Major de Viladecans

Imprimeix

El director viladecanenc de cinema, Javier Ruiz Caldera, serà l’encarregat enguany de fer el pregó.

Ja està aquí Festa Major d’estiu de Viladecans. Del 7 a l’11 de setembre hi ha programat un ampli ventall d’activitats per a totes les edats. L’esdeveniment s'obrirà el dia 7 a les 20 hores amb el pregó a càrrec del director de cinema viladecanenc Javier Ruiz Caldera i la ja habitual Espavilada del Mamut, per despertar-lo de la seva letargia estival amb l’ajut dels Castellers de la ciutat. Una mica més tard, a les 22 hores, començarà el tradicional Piromusical al parc de la Marina, realitzat enguany per pirotècnia Estalella.

Cartell musical

Los Chichos (dijous 8, 22 h, parc del Torrent Ballester i Maldita Nerea (dissabte 10, 00.30 h, parc de la Marina) són els caps del cartell musical de la Fdesta Major. També actuarà l'Orquestra Maravella i es manté el certamen musical ‘Nits al Jardí’, als jardins de Magdalena Modolell, de caràcter intimista, en què actuaran els duos formats per Maria Arnal i Marcel Bagés (folk) i Félix Rossi i Marco Mezquida (jazz). També s'organitza una festa musical dedicada als anys vuitanta, amb l'actuació dels grups Insurrecció (banda tribut a El Último de la Fila) i 37 Graus (banda de versions de la mateixa dècada). A més, hi haurà dos concerts d'havaneres, un d'ells a la platja.

loschicos

Captura de pantalla 2016 03 21 a las 17.55.12

Les novetats

Una de les novetats d’aquest any és que el Correfoc no es farà després del Piromusical –el dia d'inici de la festa–, sinó que es trasllada a un altre dia: al dissabte 10. També la Trobada Castellera es trasllada: de diumenge, com és costum, a dissabte.

El parc de Can Xic tornarà a acollir la Festa Major Xica, amb activitats infantils i en la qual els protagonistas són els nens i nenes del municipi. Una altra activitat que els infants esperen cada any és la Mamullada, el 'correaigua' del Mamut de Viladecans, que tindrà lloc el dijous 8 (festiu a Viladecans), a les 16.30 hores, pels carrers del Barri Antic.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Los Chicos-Maldita Nerea